Vijesti

10.03.2017.

Konferencija RIF i DIDS 2017

Predstavnici Registra .hr domena sudjelovali su na osmoj godišnjoj konferenciju o razvoju interneta DIDS i RIF 2017 u organizaciji udruge “Registra nacionalnog internet domena Srbije” (RNIDS). Dan internet domena Srbije održao se 7. ožujka pod sloganom “Tajne internet pretraga: Traži, Nađi, Posjeti”.

Program prvog dana bio je posvećen Google-u te kako iskoristiti Google-ove alate za kreiranje internet strategije, kako se oglašavati na Google-u i kako kreirati sadržaje koje vole i pretraživači i posjetitelji web stranica te kako analizirati postignute rezultate. Ovaj segment programa vodio je Gary Illyes, analitičar webmaster trendova u tvrtki Google Inc.

Drugog dana, 8. ožujka održao se Regionalni internet forum – RIF 2017 koji je okupio regionalne registre nacionalnih internet domena i organizacije bliske pitanjima vezanim za domene (državni organi, regulatorna tijela za telekomunikacije, CERT-ovi i druge organizacije vezane za internet sigurnost, registrari, zainteresirani predstavnici internet zajednica) i bavio se temama od značaja za registre internet domena.

Više o događanju možete pročitati na sljedećim poveznicama:
https://dids.rs/sr/zavrsna-naslovna/
https://rif.rs/sr/zavrsna-naslovna/ .